Gruppebesøk

Vi har lang erfaring med å skreddersy spennende dagsopplegg for grupper i alle størrelser. Her finner du tilbudene vi har til forhåndsbestilte grupper.

Blaafarveværket blir ofte brukt som turmål for en hyggelig dagstur. Her kan en kombinere spennende opplevelser med nydelig mat i historiske omgivelser.

Her kan du laste ned turforslag for 2021 med alle åpningstider, menyer, priser og forslag til opplegg for en hel dag på Blaafarveværket og Koboltgruvene.

Forslagene kan tilpasses etter behov. Gruppeforslagene gjelder min. 15 personer.

Vi skreddersyr turer og spesialarrangementer. Vi tar imot bestilling og tilrettelegger for selskaper som sommeravslutning, feiring av jubileer, seminarer og andre arrangementer. Ta gjerne kontakt på telefon 32778800 eller epost info@blaa.no – så hjelper vi deg gjerne.

Store deler av vår bygningsmasse kan stilles til disposisjon for avholdelse av kurs eller møter.

Vi er behjelpelige med rom, bespisning og kulturelle tiltak i forbindelse med aktiviteter opp til det antall personer som til enhver tid er lov av smittevernhensyn. De fleste utstyrsbehov i denne forbindelsen kan dekkes.

NB! Grunnet Covid-19 må vi ha forbehold om at endringer kan skje på kort tid for å følge de retningslinjer som til en hver tid måtte være gjeldene. Dette gjelder spesielt antall deltakere på aktiviteter.

Omvisning på kunstutstilling

På grunn av covid-19 kan vi kun ta fysiske omvisninger i kunstutstillinger før ordinær åpningstid og kun 20 personer av gangen. Tidspunkter for bestilling er kl. 9.30, 10.00 og 10.30. Utover dette kan vi kun tilby en presentasjon av utstillingen i et annet lokale før man ser utstillingen på egenhånd i etterkant.

 

Barnehager og skoler

Vi har også besøk av barnehager og skoleklasser gjennom hele året som gjennomfører egne opplegg. Ta kontakt for mer informasjon.