Utstillingsmedarbeidere søkes

Blaafarveværket feirer 50 år som museum i 2018. Gjennom museets 50-årige historie har vi vist store utstillinger med betydelige nordiske kunstnere som Edvard Munch, Theodor Kittelsen, Helene Schjerfbeck, P.S. Krøyer, Pekka Halonen, Nikolai Astrup, Bruno Liljefors, Ernst Josephson, Prins Eugen, Carl Larsson, Harald Sohlberg m.fl.

Utstillingene finner sted i tre forskjellige visningsarenaer. Sesongen 2018 er fra 12. mai til 23. september.

OM DELTIDSSTILLINGENE
Stillingene er deltidsstillinger med varierende omfang.

Utstillingsmedarbeidere: Som utstillingsmedarbeider er du formidler av de aktuelle utstillingene og Blaafarveværkets historie og anlegg. Dine oppgaver vil være innen blant annet: vakthold, salg av billetter og produkter, formidling og kundebehandling.

Omviser: I tillegg til de vanlige medarbeideroppgavene, vil du også ha ansvar for omvisninger til både voksne og barn og unge (DKS).

Vi søker deg som er:

• Kunstinteressert
• Har formidlingsevne
• Serviceinnstilt
• Ansvarsbevisst
• Positiv og engasjert
• Fleksibel

Du må beherske et skandinavisk språk, samt engelsk.

Kunstfaglig bakgrunn er ønskelig. Erfaring med formidling og kundebehandling samt en interesse for kunst kan kompensere for manglende formell utdannelse. Vi kan tilby en variert arbeidsdag i et hyggelig arbeidsmiljø. Vi kan være behjelpelig med å finne bosted og kan tilby hybelrom.

Send oss en søknad og CV på:

E-post: jobb@blaa.no

eller

Postadresse: Blaafarveværket, Magnesittbakken 25, 3370 Vikersund

Vennligst oppgi hvilken stilling du søker på, hvem du er og dine tidligere erfaringer. Skriv også perioden du kan arbeide (fra og til dato).

Søknadene vil bli behandlet fortløpende og aktuelle kandidater vil bli kontaktet for intervju. Følg med her og på Facebook så er du oppdatert på hva som skjer!

Søknadsfrist 10. februar 2018