Gruppebesøk

Blaafarveværket blir ofte brukt som turmål for en hyggelig dagstur. Her kan en kombinere spennende opplevelser med nydelig mat i historiske omgivelser.

I vårt turforslag som du kan laste ned på siden her finner du alle åpningstider, menyer, priser og forslag til opplegg for en hel dag på Blaafarveværket og Koboltgruvene.

Forslagene kan tilpasses etter behov. Gruppeforslagene gjelder min. 15 personer.

Vi skreddersyr turer og spesialarrangementer. Vi tar imot bestilling og tilrettelegger for selskaper som sommeravslutning, feiring av jubileer, seminarer og andre arrangementer. Ta gjerne kontakt på telefon 32778800 eller epost info@blaa.no – så hjelper vi deg gjerne.

Store deler av vår bygningsmasse kan stilles til disposisjon for avholdelse av kurs eller møter.

Vi er behjelpelige med rom, bespisning og kulturelle tiltak i forbindelse med aktiviteter opp til 350 personer. De fleste utstyrsbehov i denne forbindelsen kan dekkes.

Nyhet! Vintersafari i Koboltgruvene

Last ned brosjyren i menyen og la deg inspirere til en spektakulær tur i Koboltgruvene på vinterstid. Her får du oppleve alle våre underjordiske attraksjoner og avslutte turen med lunsj og/eller en smak av gruveost inne i Koboltgruvene. Se også en liten filmsnutt med hva du kan vente deg på turen her.

Barnehager og skoler

Vi har også besøk av barnehager og skoleklasser gjennom hele året som gjennomfører egne opplegg. I listen på høyre side finner du oversikt over hva vi tilbyr.