Stein- og smykkebutikken

Vegg i vegg med Landhandleriet på Haugfosstråkka ligger denne litt skjulte perlen av en butikk på Haugfosstråkka. Her kan du gå på skattejakt og finne det unike smykketilbehøret til festdrakten eller til hverdags.

Stein og mineraler er brukt til smykker i tusenvis av år. Vi har et stort utvalg av unike smykker og andre stein- og mineralsuvenirer.

Smijern- og skinnprodukter finner du også her. I disse gamle og historiske lokalene får du inspirasjon allerede når du ser alle de fine produktene utstilt. I dette bygget har det vært drevet butikk i over 250 år. Lysestaker, skinn, vesker og hansker er flotte gaveideer og noe å unne seg selv. Andre ting som pledd, servietter og linstoff til for eksempel gardiner er også populært i denne lille koselige butikken. Tar du en titt rundt i flere av våre butikker og kafeer vil du se at det er det samme linstoffet som vi selv lager gardiner av.

Rundt butikken kan du nyte utsikten over Haugfossen og kose deg med en stor vaffel eller noe annet godt i Thranestua kafé med sin stemningsfulle uteservering over fossen.

Andre ting du kan se og oppleve