14:00 - 15:00 2 september

Konsert i Glasshytten: Katinka Nilssen, fiolin og Thormod Rønning Kvam, klaver

Blaafarveværket 14:00 - 15:00 2. september Gratis

I samarbeid med Dextra Musica / Sparebankstiftelsen DnB inviterer vi til konsert med yngre, særlig talentfulle musikere. Konserten har fri entré og vi ønsker velkommen!

Katinka Nilssen startet med fiolinundervisning som fireåring, og var allerede som niåring solist med Arve Tellefsen i en Bach-konsert for to fioliner. Siden har hun deltatt i en rekke konserter og konkurranser og fått tildelt stipender og priser både nasjonalt og internasjonalt. Katinka er elev ved Unge Talenter Barratt Due og nasjonal fordypningslinje i musikk ved Edvard Munch videregående skole hos Alf Richard Kraggerud, Sigyn Fossnes og Henning Kraggerud. Katinka Nilssen spiller på en fiolin laget av Gregg Alf, utlånt av Dextra Musica.

Thormod Rønning Kvam har de siste årene etablert seg blant Norges mest spennende unge pianister. Han opptrer jevnlig i inn- og utland både som solist og sammen med noen av landets fremste musikere, blant disse Guro Kleven Hagen, Eivind Ringstad og Eir Inderhaug. I fjor høst startet han sin solistdiplomutdanning ved Royal Academy of Music i London, der han samme år fullførte sin masterutdanning hos Diana Ketler og Christopher Elton.

Christian Sinding: Suite for fiolin og klaver, op. 14
Ernest Chausson: Poeme  op. 25
Edvard Grieg:  Fiolinsonate no. 3, op. 45

 

Foto: Tom Henning Bratlie