14:00 - 15:00 22 juli

Konsert i Glasshytten: Nanna Tao Karlstrøm, fiolin – Xixi Marlene Tao Karlstrøm, klaver

Blaafarveværket 14:00 - 15:00 22. juli Gratis

Kammerkonsert på Blaafarveværket er et samarbeid med Dextra Musica der landets fremste unge musikere byr på sine klassiske favoritter. Konserten har fri entré og vi ønsker velkommen!

 

Medvirkende:
Nanna Tao Karlstrøm, fiolin
Xixi Marlene Tao Karlstrøm, klaver

 

Program:

Favoritter fra fiolinlitteraturen

 

Program:

Søskenduoen Xixi og Nanna har hatt flere profilerte spilleoppdrag. Blant annet har de spilt for tidligere statsminister Kåre Willoch på hans 84-årsdag og for verdensmester i sjakk, Magnus Karlsen. De har også hatt konsertopptredener på blant annet den Norske Opera og Ballett og på Nordlysfestivalen i Tromsø .


Nanna Tao Karlstrøm har spilt fiolin siden hun var fem år og er elev ved Unge Talenter på Barratt Due musikkinstitutt. Hun har mye konserterfaring, både solo fiolin og som medlem av orkestre og ensembler, og har vunnet en rekke priser og stipender i musikkonkurranser. Nanna spiller på en fiolin laget av Patrick Robin, utlånt av Dextra Musica.

Xixi Marlene Tao Karlstrøm har på få år vist en rivende utvikling på klaver. Hun har en usedvanlig vakker tone og glitrende teknikk og en strålende evne til musikkformidling. Xixi Marlene Karlstrøm har vært elev ved Bærum Kommunale Musikk og Kulturskole og ved Unge Talenter på Barratt Dues Musikkinstitutt og Talentprogrammet på Norges Musikkhøgskole med Einar Steen-Nøkleberg som lærer. Nå studerer hun på Norges Musikkhøgskole.